fbpx
Telefoonnummer

+ 31 6 34651143

Email

info@gezondevisie.nl

Openingstijden

Ma-vr: 09.00-17.00

Beyuna wil een nadrukkelijke rol spelen om consumenten bij te staan in hun streven en verlangen een gezond leven te leven en gezond oud te worden. Beyuna wil optimale bewustwording over eigen gezondheid bij de consumenten realiseren. We willen ook aantonen dat zogenaamd gezond eten niet altijd de realiteit is zoals dit in media wordt aangedragen.

Onze kijk op preventieve gezondheid

Vanuit onze missie willen wij preventieve gezondheid een nieuwe dimensie geven door de markt van voedingssupplementen te voorzien van producten die het menselijk lichaam juist die aanvullende voedingsstoffen geven die bijdragen aan een gezond leven voor iedere consument. Alle lichaamscellen hebben volgens onze filosofie en ervaring stoffen nodig om optimaal te functioneren.

Preventief betekent voor ons dat wij geloven dat het verkrijgen van gewoon voedsel uiteindelijk niet meer volledig toereikend is voor een gezond leven. Gemiddeld Nederland of Europa eet niet optimaal omdat de gemiddelde consument onvoldoende voedingsstoffen binnen krijgen. Hoewel we als consument denken dat we gezond eten doen we dat uiteindelijk niet. We missen als consument gewoon teveel essentiële voedingstoffen voor een structureel gezond leven. Alle lichaamscellen hebben nu eenmaal additionele stoffen nodig om optimaal te functioneren.

Tekort aan bouwstenen

Vitamines komen van nature voor in onze voeding; ons lichaam maakt ze niet of onvoldoende zelf aan. Deze kunnen in grote (macro) of kleine (micro) hoeveelheden voorkomen. Macronutriënten zijn dus voedingsstoffen die in grote hoeveelheden voorkomen. Voeding bestaat uit een mix van voedingscomponenten (nutriënten) die bestaan uit eiwitten (voor de opbouw van de spieren, huid, haar, etc.). Koolhydraten (energiedragers, brandstof voor de cellen) en vetten (energiereserves). Micronutriënten zijn dus voedingsstoffen die in kleine hoeveelheden (minder dan 1 gram per persoon per dag) via voeding worden opgenomen.

Wij zien de gevaren van dat het lichaam een tekort aan bouwstenen heeft en dat dit wordt onderschat door de reguliere gezondheid instanties. Wij werken vanuit de orthomoleculaire geneeskunde. Deze leer streeft ernaar met stoffen te werken die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken. Wat zijn optimale waardes die in je lichaam horen te zitten? De huidige realiteit is dat we daar als consument teveel onder zitten. Beyuna wil vanuit dit thema de bewustwording van gezondheid actueel maken. En vraagstukken van gezond eten vanuit orthomoleculaire geneeskunde maatschappelijk meer diepgang geven.

Als we kijken naar de optimale waardes die in je lichaam zitten dan zitten we er vaak onder. Wij zijn van mening dat we terug moeten naar de basis van genoeg micronutriënten. Vitamines komen uit de levende natuur en spelen een rol bij de groei, het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Beyuna wil een nadrukkelijke rol spelen om consumenten bij te staan in hun streven en verlangen een gezond leven te leven en gezond oud te worden. Beyuna wil optimale bewustwording over eigen gezondheid bij de consumenten realiseren. We willen ook aantonen dat zogenaamd gezond eten niet altijd de realiteit is zoals dit in media wordt aangedragen.

Bijdrage aan bewustwordingsproces bij consumenten

Mensen stellen zich nog niet de vraag wat echte gezondheid betekent. Juist aan dit bewustwordingsproces en de route ertoe; daar wil Beyuna een preventieve en vooral structurele bijdrage aan leveren. De ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding gaan snel door nieuwe inzichten vanuit internationaal onderzoek en ook technologische ontwikkelingen. Dit heeft ingrijpende gevolgen voor de communicatie van juiste richtlijnen voor gezonde voeding en de werking hiervan op de eigen gezondheid.

Beyuna speelt hier direct op in met een voortrekkersrol over de rol van de juiste voedingssupplementen naast reguliere voeding. Wij denken dat de reguliere communicatie rondom voeding nog onvoldoende voorbereid op de huidige ontwikkelingen en dit zal zich niet zelf oplossen.

Als Beyuna willen wij mensen gevraagde en ongevraagde mogelijkheden aanbieden over een juist voedingspatroon voor een gezonde levensstijl. Onze producten zijn juist volledig ontwikkeld om de benodigde aanvulling te geven voor lichaamscellen.

Lucas IJsbrandy, CEO Beyuna

Aanbevolen artikelen